Както винаги за да загрее колата 2-3мин я оставям да си поработи и си дърпам ръчната за да нетръгне да си ходи. След като реших, че е време да потеглям свалих си ръчната и тръгнах. Още с 1вите метри осетих как ръчната малко но държи, а е в свободно положение лоста. Спрях и го дръпнах и усетих как 2-3сантиметра дава свободен ход, без никакво усилие се вдига и след това почва да зацепва(щрака). Играх си да го дърпам и свалям но резултат никакъв. Стана ми ясно, че е замръзнал но въпроса е как да го оправя?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ръчната ми хвана настинка
Collapse
X
-
бутни я на топло за няколко часа?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
-
Ефект ще има....какъв е друг въпрос
ако не успееш да я оправиш, може да замръзне по-зле156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
хахаа колега вчера към 8 сутринта и аз викам дай да си хода от работа,вкарвам ключа то замразнали ключалките,после влизам паля и докато загрее чиста стъклата,викам айде да тръгвам а колата заема стойка за излитане :а аз предната вечер драпнах по навик ръчната и тя така замразнала, свалям самата ръчка пада до долу но жилото си стой опънато,побърках се от яд,и се прибрах и към 10:30 отидох да я зема а то грейнало вурху нея слънце,сядам в нея сичко си е ОК. но вече никаква ръчна през зимата
Comment
-
За тия, които са с дискове отзад - има едни палчета на спирачните апарати, които с едно чукче трябва да ги върнете иможе да си перкате спокойно. Кофтито е, че ше трябва да се лежи под колата, нема начин. За барабаните не знам как става чалъма(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от xapu Покажи съобщениеПросто и трябва топлина като я пуснете по наклон ще се нагреее и ще си отпусне не е болка за умиранесутринта си беше свършило неговата работа
Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
И аз имах същия проблем миналата зима, бях я дръпнал вечерта и на сътринта беше замръзнала.Но после като постоя на слънце се оправи.Затова май е по-добре да не дърпаме ръчнита на нашите красавици през зимните месеци.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
Comment
Comment